КОИ СМЕ НИЕ ?

Малка семейна фирма, сгушена в китния гр. Поморие, която произвежда висококачествени натурални козметични продукти, богати на магнезий, благодарение на лековитата черноморска луга и кал в състава й

luga.bg logoLuga.bg е специализиран сайт за популяризиране на продуктите от черноморска (медицинска) луга и лековитатата лиманна кал, добивани в солниците на Поморийското и Бургаски солени езера. Ние считаме, че това Българско природно богатство, вече получило национално и световно признание, заслужава да достига до всеки, който иска да усети ползите на лугата и калта върху себе си. Поради това, считаме за наша мисия създаването на натурални козметични продукти с поморийска луга и кал, които всеки може да закупи и използва в ежедневието за по-добро здраве и тонус.

Гледка от производствената база на фирма АЗИМУТ 6000 ЕООД към Поморийското солено езеро

Гледка от производствената ни база към Поморийското солено езеро

В сайта ни ще откриете произведена от нас висококачествена натурална козметика с черноморска луга и лиманна кал под търговската марка ANCHIALO (чете се Анхиало, което е старото име на гр.Поморие). Продуктите ни се произвеждат в собствена модерна база, автентично разположена на брега на соленото Поморийско езеро. Разполагаме с най-високо ниво на технологично оборудване и безценно "ноу хау" за производство на най-добрата лечебно-възстановителна козметика с черноморска луга и кал, естетическа козметика, както и на актуалните в последно време препарати за хигиена и дезинфекция.

ОСНОВНА ДЕЙНОСТ НА ФИРМАТА НИ АЗИМУТ - 6000 ЕООД:

  • Производство на лечебно-възстановителна козметика от черноморска луга и кал (продукти с търговска марка ANCHIALO);
  • Производство на естетическа козметика (продукти с търговска марка Le'Spa, ANCHIALO, Azimut);
  • Производство на продукти за хигиена и дезинфекция (продукти с търговска марка Azimut и ANCHIALO);
  • Внос на машини за производство на козметика и битова химия;
  • Внос на машини за дозиране, пакетаж и етикетиране на козметика и битова химия.
Производствена база на фирма АЗИМУТ 6000 ЕООД

Производствена база на фирма АЗИМУТ 6000 ЕООД в гр.Поморие

От 2012 година фирмата ни е един от лидерите на Българския пазар в производството на лечебно-възстановителна козметика, която в основата си съдържа висококачествена лековита черноморска луга и поморийска лиманна кал. Всички продукти, които произвеждаме, са регистрирани и нотифицирани като козметични продукти в Европейската система за регистрация на козметика CPNP, притежават анализни сертификати и преминават през строг контрол на качеството на всеки етап от производствения цикъл.

Продуктите ни се използват от хиляди домакинства, както и в десетки балнеологични центрове в страната и по света. Особено популярни са в Русия, Германия и Балтийските страни. В търговската мрежа бихте могли да ги закупите онлайн или от аптеки, био-магазини и други търговски центрове.

Вашата положителна оценка е нашият мотив да продължаваме! 

azimuth copy

 

С уважение,

Екипът на Luga.bg

Азимут 6000 ЕООД, гр Поморие