Здравейте,
Посетихте Зоната за търговци на фирма Азимут 6000 ЕООД. Достъп до цените на едро и възможност за поръчка имате след регистрация на фирмата в сайта. Регистрацията в зоната ни за търговци Ви дава предимство тъй като можете бързо и лесно да направите поръчка на козметични продукти на по-ниски цени. Минималното количество за поръчка е 150 лв без ДДС.
Доставката е до 1-2 работни дни чрез куриерски фирми Еконт или Спиди. В случай, че за изпълнение на поръчката Ви е необходимо повече време, ще се свържем с Вас предварително. В сайта е вграден модул за точно изчислениe на цената на доставка с калкулиран процент отстъпка.
Поръчайтеи бързо и лесно за Вашия магазин, SPA или козметичен център.
С уважение, Екипът на Luga.bg
Азимут 6000 ЕООД гр.Поморие sаles@luga.bg +359 893 445 005

Моят профил

Влизане

Регистриране

Актуални продукти

Производство и продажба на висококачествена лечебно-възстановителна козметика от черноморска луга и кал. Натурална козметика за Вашето здраве и красота.

Пестете време

Регистрацията в търговската зона на Luga.bg Ви дава възможност бързо и лесно да направите своята поръчка на едро.

КЪМ МАГАЗИНА

Бързо и лесно

След завършване на регистрацията следете поръчките си в "Моят профил" и винаги бъдете информирани за най-новите ни продукти и промоции.

МОЯТ ПРОФИЛ

Към основния сайт

На основния ни сайт можете да прочете интересни публикации за луго- и калолечението както и да следите препоръчителните ни цени за продажба на дребно.

КЪМ ОСНОВНИЯ САЙТ

ГЕНЕРИРАЙТЕ ДОХОД БЕЗ ДА ИНВЕСТИРАТЕ СРЕДСТВА

Luga.bg Ви предоставя уникална възможност да предлагате продуктите ни на Вашите клиенти, генерирайки висок доход за Вас и радост за Вашите клиенти чрез програмата ни за сътрудничество, наречена СМАРТ+. Програмата е съставена от две подпрограми, наречени СМАРТ и РЕФЕРАЛ, между които може да избирате и които Ви дават възможност да генерирате висок доход за себе си по два различни начина.